Icoon Mijn Huis   SLIM! Doe meer met minder

Ook met kleine en slimme middelen kun je al snel energie en geld besparen. Of meer comfort in huis krijgen. We kunnen je bijvoorbeeld adviseren over isoleren, bespaartips geven of kijken naar je energieverbruik en op zoek gaan naar eventuele energielekken.

Home > Mijn huis > SLIM! Doe meer met minder

Wat is het?

De coaches van SLIM! helpen je met slimme, simpele en snelle bespaartips. Hiermee krijg je meer comfort in huis en bespaar je energie. Goed voor je portemonnee en het milieu!

Hoe werkt ‘t?

De coaches van SLIM! komen bij je thuis voor een persoonlijk advies. Maar ze geven ook presentaties over energiebesparing bij je in de buurt. Je kunt ze bijvoorbeeld uitnodigen voor je vereniging of wijk.

De slimme tips zijn makkelijk toepasbaar. Denk aan kleine aanpassingen in huis. Maar ook door de dingen net even anders te doen. Je hebt het al snel over besparingen van meer dan honderd euro per jaar. En dat is toch mooi meegenomen!

Wat kost het?

Aan de adviezen en presentaties zijn geen kosten verbonden.

Voor wie?

Wil je graag energie besparen, maar wil je (of kun je) op dit moment geen grote investeringen in je huis doen? Alle kleine beetjes helpen. In elk huis: groot of klein, oud of nieuw, koop- of huurhuis. De SLIM!-coach helpt met eenvoudige tips waar iedereen iets aan heeft.