Over POB Duurzaam

Home > Over ons > Over POB Duurzaam
Stichting POB Duurzaam informeert, stimuleert en faciliteert bedrijven en instellingen in Baarn bij verduurzaming.
Martin Dijkman

Martin Dijkman

Sportcentrum De Trits

Het Baarnse Klimaat Akkoord (BKA) is getekend samen met vele bedrijven, personen, politiek en Gemeente.

Als algemeen manager van Stichting de Trits is duurzaamheid al vanaf dag één belangrijk geweest en daarnaast werk ik graag mee om gezamenlijk de klimaatdoelstellingen te halen. Het is twee voor twaalf maar samen kunnen we nog het verschil maken.

Ragnar Koot

Ragnar Koot

BedrijvenPark Koot

Duurzaamheid gaat tot de kernwaarden van een onderneming horen. Zorg dat je erbij bent en actie onderneemt voordat je de boot mist.

Het klimaat maar ook de huidige politieke situatie vraagt om maatregelen die ons minder afhankelijk maken van fossiele brandstoffen.

Binnen BaarnDuurzaam help ik graag organisaties bij deze verduurzamingsslag.

Jan Nijhof

Jan Nijhof

Woonwarenhuis Nijhof

Als één van de ondertekenaars van het Baarns Klimaat Akkoord ben ik zeer enthousiast over de activiteiten die we gezamenlijk met de Stichting POB Duurzaam ondernemen. Een platform waar veel kennis en ervaringen bij elkaar komt om de juiste stappen te ondernemen om uw bedrijf te verduurzamen.

Uiteraard mag ook het economisch plaatje hierbij niet vergeten worden. Op den duur zal het zich ook uitbetalen door een schoner en beter klimaat waar we met elkaar van profiteren en ook ons nageslacht hier profijt van heeft.

Daarom wil ik mij daar ook voor inzetten om te helpen dit te bereiken. Laten we het vooral gezamenlijk doen. Daar is de Stichting POB Duurzaam ook voor opgericht.