Icoon Mijn Huis   Mijn Huis

BaarnDuurzaam helpt inwoners van Baarn te verduurzamen. Een team van goed geïnformeerde Baarnse vrijwilligers staat voor je klaar met tips en adviezen.
EnergieCoach op bezoek

Kosteloos advies van een EnergieCoach

Energie en geld besparen, meer comfort of meewerken aan een beter milieu? De EnergieCoaches komen kosteloos bij je thuis advies geven!

zonnepanelen leggen

Stappenplan voor zonnepanelen

Zonnepanelen op je eigen dak? Een praktisch stappenplan helpt van oriëntatie tot keuze voor een betrouwbare leverancier van zonnepanelen.

SLIM!

Slimme en simpele bespaartips met SLIM!

SLIM! – doe méér met minder! De coaches van SLIM! helpen je met slimme en simpele bespaartips. Meer comfort – minder kosten.

VvE

Deskundige begeleiding voor VvE's

Verduurzamen is voor VvE’s best een heel proces en voor elke VvE ook anders. EnergiekBaarn geeft advies en ondersteuning.

Uitvoering

EnergiekBaarn voert deze activiteiten uit. EnergiekBaarn is een vrijwilligersorganisatie van, voor en door Baarnaars. Zij richten zich op een duurzaam en klimaatneutraal Baarn. Samen met bewoners, ondernemers, gemeente en maatschappelijke organisaties. Onafhankelijk, deskundig en zonder winstoogmerk.

EnergiekBaarn organiseert duurzame projecten met en voor leden en inwoners van Baarn. Je kunt hieraan deelnemen, meehelpen en/of lid worden!

Heb je zelf een idee? Neem dan contact met EnergiekBaarn op. Zij bekijken hoe ze jouw initiatief een plek kunnen geven.