Icoon Mijn Organisatie   Energie- en dakscan

Wil je weten welke bespaar- of opwerkmogelijkheden er voor jouw gebouw zijn? Laat dan een nu een energiescan of dakscan uitvoeren.

Home > Mijn organisatie > Energie- en dakscan

Energiescan

Wat is het

Maatwerkadvies over energiebesparing en energielabelverbetering van je bedrijfspand.

Hoe werkt het

Tijdens een adviesgesprek wordt er een indicatief energielabel bepaald en worden de verbetermogelijkheden met je verkend. Ook wordt aandacht besteed aan jouw ambities om te verduurzamen, de wettelijke eisen, de subsidies en de fiscale voordelen. Je enige voorbereiding bestaat uit het opzoeken van het jaarverbruik elektra en aardgas. Het intakeadviesgesprek wordt via beeldbellen of op locatie gevoerd. Na het gesprek mailt de adviseur een rapportage en verwijst naar een aantal subsidiemogelijkheden.

Wat kost het

Je krijgt op dit moment 50% korting op een Energiescan voor energiebesparing en labelverbetering. Je betaalt slechts € 375,- excl. btw.

Dakscan zonnepanelen

Wat is het

Maatwerkadvies over investeren in eigen energieopwekking met zonnepanelen.

Hoe werkt het

Tijdens het adviesgesprek wordt het verdienmodel van zonnepanelen uitgelegd. Ook wordt het stappenplan naar realisatie van zo’n installatie besproken, inclusief verzekeringseisen, constructieve aandachtpunten e.d. Ter voorbereiding ontvang je een formulier waarmee je de benodigde gegevens kunt aanleveren, zodat een maatwerk businesscase kan worden opgesteld. Het adviesgesprek wordt via beeldbellen gevoerd. Na het gesprek mailt de adviseur een maatwerk businesscase met een legplan voor de zonnepanelen, en ook een offerte om het vervolgtraject te begeleiden.

Wat kost het

Een dakscan voor zonnepanelen is op dit moment kosteloos, je betaalt niets!