Icoon Mijn Organisatie   Mijn Organisatie

We begrijpen dat je niet dagelijks bezig bent met verduurzaming. Maar waarschijnlijk wil je dat best. De meeste maatregelen vragen om een investering. Dan wil je weten hoeveel je bespaart, waar je begint en hoe je het aanpakt.

Energie- en dakscan

Wil je weten welke bespaar- of opwerkmogelijkheden er voor jouw gebouw zijn? Laat dan een nu een energiescan of dak-scan uitvoeren.

Meten = weten

Als je weet hoeveel je wanneer gebruikt, kun je gericht aan de slag om dit te verminderen. Met een energieverbruiksmeter krijg je dat inzicht en kun je direct starten met besparen!

BaarnDuurzaam Infographic

Infographic

Laat je inspireren door onze infographic. Hierin zie je op welke gebieden je binnen jouw onderneming of instelling aan de slag kunt.

Collectief inkopen

Heb je interesse in het (collectief) aanschaffen van bijvoorbeeld ledverlichting? Neem dan contact met ons op!

Uitvoering

POB-Duurzaam voert deze activiteiten uit. POB-Duurzaam informeert, stimuleert en faciliteert bedrijven en instellingen in Baarn bij verduurzaming. Hiervoor werken we samen met de gemeente Baarn en Stichting Energieke regio. Gemeente Baarn heeft subsidie verstrekt om bedrijven en instellingen te stimuleren met verduurzaming aan slag te gaan.

Onder de noemer Duurzaam @ POB Baarn vind je hier inspiratie en informatie om je bedrijfspand, clubhuis, of verenigingspand te verduurzamen. Heb je vragen welke maatregelen je kunt nemen? Of zoek je informatie over financiering en subsidies, het verplichte C-label in 2023, zonnepanelen en shortlists van leveranciers? Je vindt het op de site van BaarnDuurzaam!